Abant’ın Organik Lezzetlerinden Tattınız Mı?

Size Abant seyahatimizi ve o keyifli hallerimizi anlatmış, orada bulunan köy ürünlerinden muhakkak satın almalısınız diye belirtmiştim. Şimdi bu kısmı detaylandırıyorum ve Abant Köy Ürünleri Satış Reyonu’nu sizlerle paylaşıyorum. Organik gıda meraklısıysanız bu konu sizi fazlasıyla ilgilendiriyor demektir. Sakın kaçırmayın…

20131229_133136

İlk olarak bakalım bu ufacık mekanda neler var?

Bir kere buram buram doğallık kokuyor burası. Yazılar, malzemeler, satış yapan esnaf ve dekor tam olarak “bir şeyler almalıyım” duygusuna kaptırıyor sizi.

20131229_133119

Burada; kuru fasulye, peynir çeşitleri, sucuk, yumurta, reçel ve marmelatlar, tarhana, ekmek ve erişte çeşitleri öyle çok, öyle lezzetli ki… Her bir dükkandan tek parça alarak aile bütçelerine katkı sağlayabilirsiniz. Benim favorim; tuzsuz örgü peyniri ve erişte. Enfes lezzetleri var. Eğer ki özel arabanızla gidiyorsanız, bagajınızı dönüş için boş bırakarak gidin ve bu doğal ürünlerle doldurun tüm aracı.

20131229_133104 (1)

Olura hatıra olarak magnet, biblo vb. Abant’a özgü objeler almak isterseniz de her dükkanın kapı önünde değişik modeller mevcut. Oradan beğenip, anılarınız arasına iliştirebilirsiniz.

Mekanın hemen yanında sıcacık çay, salep ya da kahve içmeniz için de karlar içinde yanan bir ateş var.

20131229_133155

Keyif ve neşe dolu bir gün geçirmek istiyor, organik gıdaların karşı konulmaz lezzetinden tatmadan dönmem diyorsanız Abant Köy Ürünleri Satış Reyonunu’nu asla es geçmeyin.

Güzel günleriniz olsun. Sevgiler 🙂

Be first to comment